Loading...

Tag: hafiz

Selman Stërmasi dhe biografia e keqe

E pra Selman Stërmasi profesor i fizkulturës në Medrese me vendim të Këshillit të Përgjithshëm largohet nga stafi i shkollës si person i padëshirueshëm politikisht. Po ashtu largohen edhe mësuesit e tjerë të nderuar Jonuz Bulej, Ymer Saraçi e Hysni Jegeni. Selman Stërmasi etiketohet për këtë rast edhe si kunati i Reuf Ficos, ish-ministër i jashtëm i Shqipërisë para vitit 1945.