Loading...

Category: Enciklopedi

Hafiz Musa Qazim Kurushi

Nuk pajtohet dot me regjimin komunist të ardhur në fuqi dhe i konsideronte qafira. I lutet Zotit të vdesi pa pasuri dhe çdo mundësi që kishte e shfrytëzonte për të ndihmuar të varfërit, dhe në momentin që ndërroi jetë, nuk kishte pasuri tjetër përveç librave të bibliotekës së tij.