Loading...
Më të rejat
Enciklopedi
Mulla Hasan Nexha

Mulla Hasan Nexha- Myftiu dhe edukatori i shquar kavajas 1866-5 mars 1933 Nga Hiqmet Patozi Kavaja [ … ]

Bibliografi

Lista e hoxhallarëve të persekutuar

Figura te shquara

Botime

Enciklopedi

“KIBLA” 15- NUMËR SPECIAL MBI TIRANËN

Per abonim në Revistën KIBLA:
Tel, Whatsapp, Viber +355672532783
email: lidhjahoxhallareve@yahoo.com